Råere enn noensinne

Foto: (Allover)

Beyoncé er definitivt tilbake.

(SIDE2): Det har i lengre tid vært stille rundt superstjernen Beyoncé Knowles. Men når hun først bestemmer seg for å komme tilbake til rampelyset, går ikke dette ubemerket hen.

I januar annonserte Beyonce at hun ville ta en pause fra underholdningsbransjen, og uttrykte at hun trengte tid til å lade opp batteriene og få ny inspirasjon.

Måtte jobbe litt
Beyoncé skal visstnok ha laget en liste over ting hun ville gjøre, og ifølge Daily Mail inkluderte listen restaurantbesøk, å se noen filmer og et par Broadway-show, samt tilbringe tid med sin fem år gamle nevø, Daniel.

Men når sant sier, tok ikke Beyonce ikke helt fri i perioden fra januar til august. I mars måtte hun spille inn en musikkvideo med Lady Gaga, en scene som blant annet ble utestengt fra flere TV-stasjoner på grunn av dens pikante innhold.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Ny singel i august
Men Beyonce hadde uansett tid til å slappe av, og nå ser det ut til at superstjernen har fått den inspirasjonen hun trenger for å trollbinde fansen nok en gang.

Tidligere denne uken gikk hun på scenen og annonserte utgivelsen av sin nye singel «Why Don't You Love Me», som vil være klar allerede 29. august.

I tillegg til dette, har hun som sagt tatt en rekke sexy bilder for Déreon hvor hun blant annet stiller i en av sommerens aller heteste trender - nemlig påmalte tatoveringer.

Selv beskriver sangerinnen kampanjen som 1960-tallsjente møter futuristisk bikerjente, og Beyoncé er neste ukjennelig på de sexy bildene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.