Rafael blir trusemodell

Foto: SUZANNE PLUNKETT (Reuters)

Rafael Nadal gjør som Cristiano Ronaldo og David Beckham.

26.12.10 12:41

(SIDE2:) Tidligere har David Beckham og Cristiano Ronaldo flashet kropp for klesgiganten Armani.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

De to fotballstjernene har vært ansikt utad for det eksklusive merket siden 2008. Men nå er det den spanske tennisstjernen Rafael Nadals tur til å fronte Giorgio Armanis plagg.

Sporty OG sexy
Til nå har Nadal vist store sportslige prestasjoner, gjerne iført Nike, men skal framover også vise sin sexy side.

24 år gamle Nadal har vært proff tennisspiller siden 2001. I 2005 var han på lista over verdens ti beste spillere. For to år siden passerte han Roger Federer og ble for første gang rangert som nummer en på verdensrankingen. Han var rangert som nummer én fra 18. august 2008 til 5. juli 2009 før han igjen ble rangert som nummer to. 7. juni 2010 gjenvant han førsteplassen på rankingen, skriver nettleksikonet Wikipedia.

I år vant han US Open, og ble den sjuende mannlige spilleren gjennom historien til å vinne alle fire Grand Slam-turneringene.

Soveromsreklame
Det italienske merket er kjent for å ha sexy reklamekampanjer. De er også kjent for å sikre seg noen av de mest kjente personlighetene, og Beckham-paret har tidligere stilt opp i reklame sammen. Ronaldo har vist seg fram sammen med skuespiller Megan Fox. De to har i år vist seg fram i en reklamefilm hvor det var mye kropp, og noe mindre fronting av jeansen.

Les og se mer: I bare trusa igjen

Til neste år dukker tennisstjernen opp i Armanis kleskampanjer. Han skal vise seg fram i både undertøy og jeans for det italienske merkets vår- og sommerkolleksjon 2011. Den første kampanjen lanseres i februar, skriver Reuters.

Herr og fru Beckham for Armani:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag