RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ragasco-beholderen til viktig test

Sist oppdatert:
Hexagons datterselskap Ragasco vil nå få sine gassbeholdere testet av USAs største propanselskap.
Det er propangiganten som nå har AmeriGas bestemt seg for å teste komposittbeholderne fra Ragasco i et "innbytteprogram" i Chicago området.

- En beslutning om videre distribusjon av komposittbeholderne vil bli tatt basert på dette testprogrammet, melder Hexagon onsdag.

AmeriGas, som er det største propanselskapet i USA, har valgt Ragasco North America for en testmarkedsføring av komposittbeholdere gjennom deres AmeriGas Cylinder Exhange Program.

Kundene vil gjennom dette programmet kunne kjøpe nye ferdigfylte Ragasco 7,5 kg komposittbeholdere, bytte inn tomme beholdere eller kjøpe en i reserve. Denne type ordninger med sentral fylling og flaskebytte på utsalgsstedene er mindre utbredt i USA enn i Norge, men utviklingen går mot økende bruk av bytteordninger, skriver Hexagon.

AmeriGas Cylinder Exchange er tilgjengelig på over 22 000 utsalgssteder som kan være lokale dagligvareforretninger, bensinstasjoner, jernvareforretninger og supermarkeder med mer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere