RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ragde-bøker blir teater og tv

Sist oppdatert:
Historiene i høstens mest solgte bøker blir nå tv-serie og teater. Forfatter Anne B. Ragde jubler.

I hele høst har Anne B.Ragde vært Norges bestselgerdronningen. Fjorårets «Berlinerpoplene» fra i fjor har toppet listen nesten hver eneste uke, og årets «Eremittkrepsene» har lagt hakk i hæl.

- Rørende

Til sammen har de to bøkene for lengst passert 300.000 i opplag og rettighetene er solgt til flere land. Nå når suksessen nye høyder.

- Denne romanen føler jeg veldig for. Dialogen er god og tematikken rører meg. Romanen inviterer til emosjonelle kick, sier Otto Homlund

Teatersjef Otto Homlung ved Trøndelag Teater ønsker å lage en oppsetning med utgangspunkt i persongalleriet i «Berlinerpoplene». Etter planen vil stykket bli satt opp ved teaterets hovedscene, melder Adresseavisa.

Tv-serie

Tirsdag ble det kjent at NRK skal sende en tv-serie på seks episoder med utgangspunkt i Ragde-bøkene. Skuespiller Anders T. Andersen skal være ansvarlig for manus og regi i hvert fall for de tre første episodene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere