RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rakettangrep mot hus utenfor Aalborg

Foto: Google Maps
Sist oppdatert:
En panservernrakett ble skutt mot et hus i Nørresundby utenfor Aalborg mandag kveld. Huset, som tilhører en mann med tilknytning til motorsykkelgjenger, ble ikke truffet.

- Vi har fått inn flere meldinger om et voldsomt brak i dette området. Det viser seg at det er blitt avfyrt en panservernrakett, forteller vaktsjef Bent Højgaard ved Nordjyllands Politi.

Han tror gjerningsmennene befant seg inne på en kirkegård da raketten ble avfyrt. Eieren av huset har mange fiender, og Højgaard sier det ikke er godt å si hvem som kan ha stått bak angrepet.

- Huset ble ikke truffet, i stedet traff de kirkegårdsmuren. Raketten har åpenbart gått litt for lavt i skuddøyeblikket. Men vi mener det er huset hans som var målet.

Verken eieren eller noen andre befant seg i huset da panservernraketten smalt inn i muren rundt kirkegården i Nørresundby. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere