*Nettavisen* Nyheter.

Rakettangrep mot Israel etter Sharons begravelse

Jerusalem (NTB-AFP): Raketter fra Gazastripen traff et område nær Ariel Sharons gård kort etter at Israels tidligere statsminister ble gravlagt. Israelerne svarte med to flyangrep mot deler av området som styres av islamistene i Hamas.

13.01.14 19:11

To raketter traff mandag et område som ligger i nærheten av gården hvor Sharon ble stedt til hvile, ifølge den israelske hæren. Det ble ikke meldt om drepte eller sårede i dette angrepet, som ifølge politiets talsmann Micky Rosenfeld var rettet mot Sderot.

Denne israelske byen ligger nær den nordlige delen av Israels grense mot Gaza. To raketter rammet området Shar HaNegev, men slo ned i et ubebodd område, het det i en kunngjøring fra den israelske hæren.

Den israelske reaksjonen lot ikke vente på seg.

- Israelske kampfly angrep to steder som ble brukt av terrorister i de midtre og sørlige delene av Gazastripen, het det i en kunngjøring fra de militære myndighetene.

Ifølge øyenvitner og sikkerhetskilder på palestinsk hold kom et barn lettere til skade i ett av disse angrepene. De var rettet mot en treningsleir som brukes av Hamas nær byen Khan Yunis og en annen ved flyktningleiren Nuseirat som tilhører bevegelsen Islamsk jihad. (©NTB) (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.