RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rally for Eltek-konkurrenter

Sist oppdatert:
Eltek og konsernsjef Morten Angelils viktigste konkurrenter i markedet for avansert strømtilførselssystemer fikk et kraftig løft i går etter at Artesyn kom med positiv guiding
Artesyn la frem tall for fjerde kvartal som var noe bedre enn ventet i går, men det viktigste for kursutviklingen var guidingen for 2003. Artesyn sa at de nå forventer en omsetningsøkning fra andre halvår.

Les: Eltek-konkurrent ser økt omsetning til høsten(NY)

- Vi fortsetter å være forsiktige i våre utsikter for 2003, og forventer at inntjeningen i første halvår vil være flat, og deretter en moderat sekvensiell bedring i andre halvår, sa kosnernsjef Joseph M. O'Donnell i Artesyn i en kommentar i går.

Meldingene ble meget godt mottatt og Artesyn steg hele 13,3 prosent i går, mens Power-One endte opp 13,1 prosent. Oppgangen kom i hovedsak etter at Oslo Børs hadde stengt i går ettermiddag.

Power-One er ansett som den viktigste referanseaksjen til norske Eltek. Alle de tre konkurrer om å levere sine løsninger til telekom og kommunikasjonsbransjen.

Eltek falt med en krone i går til 24 kroner, tross Artesyns sterke guiding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere