RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rambo er tilbake

«Jungle Commando» er en kopi av de gamle «Rambo First Blood»-spillene til Commodore 64. Denne gangen er ikke Rambo så tøff.

I «Jungle Commando» spiller du den ensomme soldat i en antiterror-allianse, og må kjempe deg forbi utallige skytende og granatkastende terrorister.

Gamle «First Blood» tilbød timesvis med underholdning på Commodore 64, men mobilutgaven «Jungle Commando» er ikke like morsom.

Hovedproblemet er at figuren din beveger seg umåtelig sakte. Selv om han er animert løpende, beveger han seg bare millimeter for millimeter på skjermen, og ser i grunnen litt komisk ut.

Du er utstyrt med uendelig mange kuler, men må passe på forrådet av håndgranater. Å ta seg til enden av hvert brett er ingen enkel oppgave, og du sitter igjen med følelsen av å ikke ha helt kontroll, i hovedsak på fordi du ikke rekke å komme deg unna kulene (som også går sakte...)

«Jungle Commando» har likevel en viss underholdningsverdi, og kan til nød redde noen kjedelige minutter på bussen.

Spillet er lastet ned med mobil fra wap.tv2.no, og testet på en Nokia 7250i.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere