RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ran på Minde

Sist oppdatert:
En skallet raner i 30 årene kan ha fått med seg et betydelig beløp da han ranet låsgruppen Wilhem Nielsen i Fabrikkgaten på Minde i dag.

Politiet leter nå etter en skallet mann i 30 årne som gikk inn og stakk av med kassen hos låsgruppen Wilhelm Nielsen AS i Fabrikkgaten på Minde. Mannen skal være rundt 180 cm og kraftig. Han hadde på seg en gul t-skjorte og var solbrun.

Det var rundt klokken ett i dag at at en mann gikk inn i lokalene i et ubevoktet øyeblikk og forsynte seg med kassen. Det var en dame på alene vakt og hun så en mann forsvinne ut av døren da hun kom ut fra ett av kontorne inne i bygget.

Dalig leder Svein Hjørnevik forteller at det er vanskelig å ha noen formening om hvor mye som kan ha vært i kassen. Han er for tiden på ferie i England og forteller at summen avhenjger av hvor flink en har vært å tømme kassen hver dag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere