*Nettavisen* Nyheter.

Raner skutt på kamera

Foto: (LiveLeak)

Mens hjelmkameraet filmet ble motorsyklisten ranet. Deretter ble raneren skutt.

15.10.13 16:15

De sjokkerende bildene er publisert på nettstedet liveleak.com og viser en hendelse på ukjent sted i Brasil. Motorsyklisten filmet kjøringen gjennom bygatene da en annen motorsykkel med to ranere kjører opp foran ham. Den ene raneren retter en pistol mot motorsyklisten og ber ham gå av motorsykkelen.

Mens hjelmkameraet filmet, hoppet mannen av sykkelen og trakk seg unna den bevæpnede raneren. Fra fortauet kunne han bare se på at raneren satte seg på motorsykkelen hans.

Så tok hendelsen en ny uventet vending. En politimann har sett hele situasjonen, og går plutselig opp til raneren på motorsykkelen. Det blir avfyrt skudd og raneren går i bakken.

I videoen nedenfor kan du se hvordan mannen blir liggende skadd på bakken en god stund mens politi og ambullanse ankommer åstedet.

I følge den brasilianske nettavisen Ultimo Segundo skjedde hendelsen i San Paulo lørdag 12. oktober. Den 18 år gamle raneren ble skutt i magen og i benet, og overlevde hendelsen. Nettavisen formidlet mandag informasjon fra mailonline om at mannen skulle ha omkommet. Dette viste seg ikke å stemme.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (LiveLeaks)

Se videoen her.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag