RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ranere slo og sparket Rimi-ansatte

Sist oppdatert:
Stabekk (NTB): Tre ranere væpnet med kniv og pistol slo og sparket ansatte på en Rimi-butikk på Stabekk i Bærum under et ran tirsdag kveld.

- De truet med kniv og pistol inne i butikken og slo og sparket de ansatte. De ansatte ble ikke skadd i den forstand, men man kan si at ranerne var litt hardhendte, opplyser operasjonsleder Marlow Grandalen i Asker og Bærum politidistrikt til NTB.

Ranerne fikk med seg et mindre pengebeløp før de forsvant fra stedet i en eldre bil. Politiet hadde natt til onsdag ingen nærmere opplysninger om bilen, og beskrivelsen av ranerne var heller vag.

- Vi har en dårlig beskrivelse av dem. De var maskerte. Én av dem snakket norsk, og vi tror han er enten norsk eller nordisk. De to andre er av utenlandsk opprinnelse, sier Grandalen.

Politiet sikret seg imidlertid et videoopptak fra stedet, som skal brukes i den videre etterforskningen sammen med vitneopplysninger.

Ranerne var fortsatt ikke pågrepet natt til onsdag. Politiet fikk melding om saken klokken 21.42 tirsdag kveld. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere