RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rånerne kommer!

Sist oppdatert:
I sommer kommer guttungene til å frese rundt i råsterke båter med svære høytalere og lysshow. Se bildene fra London Boatshow!

(Nettavisen/London): Det blir mange snekke-eiere som kommer til å få både ankerdrammen og kaffen i halsen denne sommeren.

De nye ungdomsbåtene ser ut som en blanding av noe fra Star Wars og de gamle Tekno-byggesettene som far fikk til jul på 50-tallet.

Med båtene følger det kleskolleksjoner, pannebånd, svettebånd og sminke.

Herlig men farlig
Fort kommer det til å gå. Ungdomsbåtene er råsterke og raske. Sikkert også livsfarlige for ukyndige eller våghalser.

Båtene er hundre prosent designet for lek og sport på sjøen. Alle detaljer er på plass for trapeser, slepetau og liner, plass til vannski, brett, briller, spesialsko og drakt. Og ferskvannsdusj på dekk for å få bort salt og alt annet som skjemmer brunfargen på muskelkroppen.

Etter å ha sett ungdomsbåtene for 2007 er i hvert fall en ting helt sikkert. Obligatorisk båtførerprøve blir påkrevd og politiet får veldig mye å gjøre på sjøen!

Retrobølgen
Retrobølgen skyller over båtfolket også i 2007. Heftige instrumentklokker, krom og myke 60 talls linjer.

Benker og stoler i okseskinn, fete solskjermer og logoer i krom og farger.

De rike
Retrostilen er videreutviklet i år. Fra kopier av gamle kjenninger og typiske Hardy-guttene båter, til ekstrem luksus. Det er de rike som kjøper retro. Gjerne som en ekstra påskjønnelse til far eller mor.

Prisene er vanvittige. En god million kroner for en 18 – 20 foter. Med plass til et per personer og et tilstrekkelig antall flasker champagne.

Nettavisens Olav Steimler er på båtmessen, følg med i bloggen hans!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere