RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ranet bank for 6 kroner

Foto: GC Jail / Splash News (GC Jail / Splash News)
Sist oppdatert:
Richard James Verone håper å få legehjelp i fengsel.

(SIDE2:) Den 59 år gamle mannen fra Nord-Carolina, USA, prøvde tidligere denne måneden å rane en bank for kun en dollar.

Årsaken skal være at han ønsket medisinsk behandling, skriver ABCNews.

Ventet på politiet
Ifølge politirapporten gikk Richard James Verone inn i en bank i byen Gastonia, og overleverte en lapp til en av de ansatte. På lappen krevde han 1 dollar, som tilsvarer nærmere seks norske kroner, og det sto også skrevet at han var bevæpnet.

Deretter satte mannen seg rolig ned i banken, og ventet på politiet. Han ble arrestert på stedet.

Verones ransmotiv skal ha vært at han trenger medisinsk behandling. Han har angivelig en klump i brystet, og problemer med ryggen. 59-åringen har ikke helseforsikring eller jobb, og valgte derfor å satse på at han får behandling i fengsel. Han har allerede fått hjelp, men legen beskylder ham for manipulasjon av systemet.

Verone hadde håpet på å få tre år bak murene slik at han får den legehjelpen han trenger. Men på grunn av lavt ransbeløp, og at politiet heller ikke fant våpen, ble Verone arrestert for grovt tyveri, og ikke ransforsøk. Han slipper derfor mest sannsynlig ut etter cirka 12 måneder.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere