RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ranet kvinne med sex

Sist oppdatert:
Først hadde 27-åringen sex med kvinnen. Deretter kom han tilbake med en kamerat (19) og ranet henne.

(iOslo.no) Den i utgangspunktet hyggelige februarkvelden i fjor endte i et ransdrama for kvinnen. Hun møtte det hun trodde var en hyggelig mann på en pub, og de to dro hjem sammen til henne for å ha sex. Deretter ble alt snudd på hodet, ifølge dommen fra Oslo tingrett.

Mannen tok nemlig med seg kvinnens mobiltelefon, en MP3-spiller en flaske gin - og kvinnens husnøkler. Deretter dro han fra leiligheten og møtte en kamerat - som han spurte om ville være med på «et oppdrag».

Lurte henne med sex
De to dro dermed sammen tilbake til kvinnens leilighet. Mens kameraten pakket ned resten av kvinnens verdigjenstander, blant annet en laptop, gikk mannen inn på soverommet for å avlede kvinnen - ved å ha sex med henne en gang til.

Trolig ble mannen raskere ferdig på soverommet enn kameraten som snoket rundt i leiligheten, for kvinnen kom ut før han var ferdig med tyveriet. Hun fikk sjokk da hun så en ukjent mann pakke ned verdigjenstandene hennes. Da var både PC-en og kameraet hennes borte.

Truet med kniv
Ifølge dommen ble deretter kvinnen helt fra seg, og låste seg inne på badet med mobilen til mannen som hadde sex med henne. Han hentet så en kniv, som han truet henne med. I tillegg tok han også kvelertak på kvinnen. Kvinnen trodde hun skulle dø, men mannen slapp taket, og de forlot leiligheten.

I ettertid har hun fått store problemer, og tør ikke å sove alene om natten.

Begge mennene nektet for at de det dreide seg om et ran, men hevdet i retten at dette var et tyveri. Det mente ikke Oslo tingrett.

Mannen som hadde sex med kvinnen ble dømt til halvannet års fengsel, mens kameraten fikk ett år. Begge må også betale nærmere 60.000 kroner i erstatning og oppreisning til kvinnen.

Les flere saker fra iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere