*Nettavisen* Nyheter.

Ranet taxi

En taxisjåfør ble natt til fredag truet med å bli kastet på sjøen hvis han ikke ga pengevesken sin til de to passasjerene.

Etter å ha kjørt to berusete menn på 18 og 19 år fra byen til Grimen camping i Fana, nektet de å betale for turen og forlangte heller at sjåføren skulle betale dem. De krevde at han skulle overgi pengevesken med dagens fortjeneste, hvis ikke ville de ta ham med seg og kaste ham i Grimenvannet.

Sjåføren fra Bergen Taxi kunne ikke annet enn å gi de to tenåringene vesken, og se dem forsvinne mot campingplassen. Kort tid etter tilkalte han politiet som satte flere patruljer fra politistasjonene i både Fana og Åsane ut for å finne ranerne. En hundepatrulje gjorde sporsøk og snart ble to personer pågrepet i et hus. Pengevesken ble også funnet.

- Vi har to personer som sitter i arresten hos oss. Det er blitt tatt utvidet blodprøve av dem begge og de er siktet for ranet, sier operasjonleder Per Stiegler ved Hordaland politidistrikt til iBergen.no.

De siktede vil bli avhørt i løpet av dagen og deretter vil en jurist ta stilling til hva som videre vil skje med dem. Drosjesjåføren ble avhørt allerede i natt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.