RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rappernes favorittdesigner

Sist oppdatert:
Marc Ecko lager gatemote som stjernene digger. Hans motevisninger er selvsagt også hakket kulere enn de tradisjonelle glamorøse catwalkvisningene. Se årets kuleste mote.

(Bildet: Marc Ecko har blitt rik på å lage klær som passer inn i gatebildet. Nå er han ute med en ny kolleksjon. Den ser du i bildegalleriet under)

Han begynte sin karriere som graffitikunstner i New York, og gikk etter hvert videre til å lage håndmalte t-skjorter som var inspirert av graffitikunsten.

Samarbeider med stjernene
Etter et tv-innslag på Good Morning America i 1993 fikk han sin gjennombrudd og selskapet hans, Ecko Unlimited, ekspanderte raskt til å bli en av de store aktørene innenfor hip-hop, skate, og ekstremsportmiljøet. Han er også mannen bak magasinet Complex.

Siden den gang har han bygget opp et stort imperium som lager både klær og livsstilsprodukter. Han har også samarbeidet med 50 Cent og hans merke, G-Unit Clothing Co. En annen som har samarbeidet med Ecko er rapperen Eve.

Kul herremote
Marc Ecko lager imidlertid ikke bare klær for hardcore musikkfans. Det kom godt frem på en motevisning i New York torsdag. Da viste han frem kul herremote som mange garantert vil ha høyt på ønskelisten sin.

Han valgte også omgivelser som ikke minnet mye om en tradisjonell catwalk. Marc Eckos modeller spiller biljard og viser frem klær på en måte som kanskje er litt mer tilpasset folk flest. Bildene finner du i bildegalleriet under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere