*Nettavisen* Nyheter.

Rasende på Tom Cruise

Tom Cruise angrep Brooke Shields for pillebruk. Nå slår hun tilbake.

01.07.05 18:06

(SIDE2): - Jeg gjetter vilt og sier at Mr. Cruise aldri har lidd av postpartum depresjon, skriver Brooke Shields i News York Times.

I slutten av mai, på TV-showet Access Hollywood, fordømte Tom Cruise skuespillerkollegaen fordi hun brukte den anti-depressive pillen Paxil da hun led av fødselsdepresjon.

Cruise er en sterk engasjert scientolog, og en offisiell scientolog-side på internett tar til orde for at folk burde leve uten medikamenter.

«Latterlig leven»
Men det var først etter at han gjentok kritikken i et talkshow sist uke at det sprakk for Shields.

Nå stempler hun uttalelsene som et «latterlig leven».

Shields mener Tom Cruise har gjort alle mødre en bjørnetjeneste, og avslører at hun vurderte selvmord da depresjonen var på det verste.

Klikk på bildet for å forstørre.

Skuespillerinnen sier også at antidepressiva hjalp henne gjennom følelser av håpløshet etter at hun fødte sitt første barn, ifølge VG Nett.

Under hardt press
Tom Cruise er under hardt press om dagen. Han har også reklamert åpenlyst for den omstridte scientologikirken i det siste, og dermed havnet han på kant med filmskaperne i Hollywood.

Han har også brettet ut forholdet til Katie Holmes i full offentlighet, og skjelt ut både kamerafolk og talkshow-verter.

Det gikk så langt at han følte behov for å gjøre narr av seg selv hos Jay Leno.

Nå går han bare under navnet «den gale talkshow-gjesten», ifølge Entertainment Weekly.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.