RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Raser mot modellmamma

Sist oppdatert:
Pål Vassbotn og redaktørene i Det Nye og Mag er sterkt uenig i modellmamma Eivor Øvrebøs uttalelser om jentene i «Top Model».

(SIDE2): Onsdag gikk modellmamma Eivor Øvrebø fra Team hardt ut mot TV 3s «Top Model».

Hun mener at begge de to norske vinnerne av Top Model, Frøydis Elvenes og Kine Bakke er for fete til å jobbe i utlandet .

- Det er kun et reality- og underholdningsprogram. Top Model har ingenting med modell å gjøre. De har det for bra og er late, sa hun til Absolutt Underholdning onsdag.

I torsdagens utgave av Absolutt Underholdning gikk blant annet Pål Vassbotn fra Heartbreak ut og sa at uttalelse til Øvrebø er skremmende.

- Det er helt høl i hue. Jeg blir skremt av at folk skal tro at modellene skal være så tynne. Man kan ikke si at det er slik. Da må du sette alle på slanking i hele landet, fordi det liksom er sånn du skal bli toppmodell, sier han.

Livsfarlig å kalle de feite
Redaktørene i kvinnebladene Mag og Det Nye reagerer også kraftig på Øvrebøs utspill.

- Det er trist at hun går så hardt ut. Både Kine og Frøydis er over 1.80 høye og bruker størrelse 36. De signalene Øvrebø sender ut er farlige, sier Lise Helseth, redaktør i Mag.

- Det er livsfarlig at Top Model jentene blir kalt feite, de er jo slanke, mer enn det faktisk, sier Hanne Aardal, redaktør i Det Nye.

Vassbotn avslutter med å si:

- Nå sies det fra alle menn at de liker veldig, veldig godt kvinner med litt kjøtt på beina da.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere