RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Raser over dette bildet

Foto: Splash News/PETA (Splash News/PETA)
Sist oppdatert:
Katolikker reagerer på Joanna Krupas nakenbilde.

(SIDE2): Modellen Joanna Krupa stiller i en ny kampanje for dyrevernorganisasjonen PETA. Med tittelen «Be an angel for animals» er hun fotografert naken med et kors som dekker strategisk bare deler av kroppen.

I en annen del av kampanjen er hun avbildet naken og holder en hund i den ene armen og en rosenkrans hengenr fra den andre, skriver SplashNews.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Slår tilbake
Onsdag ledet hun en demonstrasjon utenfor en dyrebutikk i Los Angeles. I den forbindelse avduket hun de nye kampanjebildene. Fotografiene er ment som kritikk mot dyrebutikker som selger valper, mens det finnes hjemløse hunder som venter på omplassering.

Kampanjen vekker raseri hos katolske organisasjoner på grunn av bruken av krusifikset i kampanjen. «Cathlolic League» mener bildene er respektløse overfor kristendommen.

Krupas svarer kritikken med at hun selv er katolikk, og synes organisasjonen heller bør rette fokus mot å stoppe lidelsen blant dyr, istedenfor å reagere på hennes kampanje.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere