RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Raser over Hilton-besøk

Foto: AP/SCANPIX
Sist oppdatert:
Lillesøsteren til fengslede Paris Hilton får pepper fra andre besøkende, som mener sosietetssøstrene får spesialbehandling.

(SIDE2:) Nicky Hilton var mandag på besøk hos storesøster Paris, som soner en fengselsstraff for promillekjøring. Men Nicky og Paris får stryk fra de andre besøkende i Los Angeles-fengselet.

Årsaken til pepperen er at Nicky skal ha fått komme til på noen minutter, mens de andre må vente i flere timer før de får komme inn og snakke med sine kjente på innsiden av murene.

Ifølge nyhetstjenesten Splash News skal flere besøkende ha ropt ukvemsord til Nicky Hilton, som sammen med Paris' ekskjæreste kjæreste, Stavros Niarchos, skal ha hoppet forbi køen.

- I går måtte jeg vente i fire timer før jeg fikk komme inn. Dette er ikke rett. Vi bruker hele lørdagene og søndagene våre på å komme hit på besøk, sier Robin Fause, som skulle besøke kjæresten sin, til avisen New York Post.

I dag ble også Paris Hilton intervjuet av TV-personligheten Barbara Walters, og kunne avsløre at hun var dypt deprimert da hun ble sendt hjem fra Lynwood-fengselet for å sone resten av dommen hjemme. Slik gikk det imidlertid ikke - Paris ble sendt i spjeldet igjen, riktignok i et mildere fengsel.

Les også: - Jeg var dypt deprimert

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere