RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Raserte skole

Foto: Privat (-)
Sist oppdatert:
- De har knust seg igjennom en rekke dører og ødelagt flere skjermer. Det hele er bare trist.

Dette sier Kari Brekke etter at skolen hennes - Osterøy ungdomsskule - ble utsatt for meninsløst hærverk.

Se de triste bildene nederst i saken.

Det triste synet møtte en ansatt som kom på jobb i 1300-tiden på søndag på skolen på Lonevåg. I løpet av natten hadde ubudne gjester knust, stjålet PCer og rasert deler av skolen.

- Det er trist og nesten helt uvirkelig. Elever sa «det er sånn som vi bare ser på film», sier sekretær ved Osterøy ungdomsskule, Kari Brekke, til BA.no.

I løpet av natt til søndag har noen ødelagt for store verdier, lærernes arbeidsværelse er så godt som knust, og over 20 bærbare PCer er stjålet.

I løpet av lørdagskvelden var det et arrangement på skolen og lærere og elever ble igjen til rundt midnatt.

- Skolen ble lukket og låst av en lærer og det er i løpet av natten at noen har tatt seg inn. Det som er rart er at det ikke var tegn til innbrudd på ytterdøren, så enten må noen ha gjemt seg inne i bygget eller ha hatt nøkler, sier hun.

Skolen begynte i dag det møysommelige arbeidet med å rydde opp og få oversikt over skadene. Politiet har vært på stedet, men ifølge politiførstebetjent Vidar Almberg ved Bergen nord politistasjon, er det foreløpig ingen mistenkte i saken.

- Meningsløst er et ord som beskriver hva de har gjort. De har trolig lett etter penger, for en rekke skuffer var endevendte. De har knust seg igjennom en rekke dører og ødelagt flere skjermer. Det hele er bare trist, sier Brekke.

Les flere nyheter fra Vestlandet hos BA.no.

3056

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere