RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rask innlagt på sykehus

Sist oppdatert:
Modellen og syngedamen Helene Rask endte opp på sykehus etter en fotoshoot onsdag.

(SIDE2): Den barmfagre blondinen ble kastet av en hesterygg etter en lang dag med fotoshoot. Det hele endte med et legevaktbesøk, før hun ble innlagt på sykehus. Dette melder hun selv i sin mobilblogg.

- Helene ble kastet av ryggen på hesten da hesten slo seg helt vrang. Hun har fått en skikkelig trykk i ryggsøylen som har ført til betennelse mellom skivene i ryggen. I tillegg har hun fått brist i tre ribbein, sier Helenes manager, Morten Knudsen til Side2.

Modellen har ikke fått konstatert brudd, men må belage seg på å bli liggende på sykehuset til fredag – kanskje over helgen.

- Hun er kraftig mørbanket, men ved godt mot. Hun har dessverre måttet avlyse et oppdrag fredag, noe hun er veldig lei seg for, fortsetter Knudsen.

Et sykehusopphold passer svært dårlig for den aktive damen. Hun er snart klar med sin debut-plate og i september skal hun til USA for å være med i en film.

- Legene har gitt beskjed om at hun må holde seg i ro i minst en uke. Så må hun trene seg opp for å komme seg i form igjen. Vi håper ikke at dette har noe å si for verken platelanseringen, Polen-turen eller filminnspillingen, men det er det for tidlig å si noe om nå, avslutter Knudsen til Side2.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere