*Nettavisen* Nyheter.

Rask regatta-cruiser

Dehler fornyer hele flåten sin, neste båt ut er en rask og komfortabel 34-foter. Se bildene!

13.04.07 11:05

Dehler markedsfører den nye båten som en rask regattacruiser med det smarteste og mest komfortable interiøret i klassen. Båten får moderne linjer med luker i plan med dekket, og åpen cockpit. Når du ikke seiler regatta, kan du sette på en avtagbar oppbevaringskasse på hekken.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Seilas

Tøff utforder
Dehler 34 får lav vekt, og samtidig mye seil. Det betyr at den blir en klar utfordrer til Elan 340, som ble kåret til årets båt i sin klasse i vinter. Elan 340 er en halv meter kortere. Den har også mindre seil, men veier bare 100 kilo mindre en Dehler'en.

Den nye X-34 er 20 cm kortere enn Dehler 34, og er lettere og har mer seil. Dufour 34 og First 34.7 er også klare konkurrenter. På regattabanen vil nok Archambault 35 bli en tøff båt for Dehler'en å seile fra.

Priskrig
Basisversjonen av Dehler 34 vil koste rundt millionen inkludert mva. Det er to hundre tusen mindre enn du må gi for Elan 340 med gode seil og masse utstyr, og det blir spennende å se om Dehler'en klarer å matche denne prisen med tilsvarende utstyr.

Dehler 34 er tegnet av Simonis & Voogd, som står bak alle verftets nye modeller. Båten blir introdusert under HISWA i september.

Teknisk informasjon og flere bilder hos Seilas!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.