RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rasmussen tar Avantor og byr på Industrifinans

Sist oppdatert:
Etter at Rasmussengruppen har fått aksept fra 86,5 prosent av aksjonærene i Avantor frafaller de alle forbehold, samtidig utløses tilbudsplikt i Industrifinans Nærignseiendom
Rasmussengruppen ga sitt frivillig tilbud i Avantor med forbehold om aksept fra minst 70 prosent, samt tilfredsstillende due diligence, tilfredsstillende offentligrettslige tillatelser/konsesjoner og lignende. Etter å ha fått aksept fra 86,5 prosent av aksjene frafaller de nå disse forbeholdene, og tar de aksjene som har akseptert.

Dette medfører at Rasmussengruppen får en indirekte og direkte eierandel på drøye 44 prosent i Industrifinans Nærignseiendom. Dermed utløses plikten til å gi et bud på samtlige aksjer i eiendomsselskapet. Rasmussengruppen vil tilby 9 proner pr. aksje i det pliktige tilbudet på Industrifinans Næringseiendom.

Videre vil Rasmussen også sette frem et pliktig tilbud på de resterende aksjene i Avantor. Kursen blir som i det frivillige tilbudet på 60 kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere