RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rasmussen vurderte selvmord

Sist oppdatert:
Michael Rasmussen vurderte å ta livet av seg etter at han ble kastet ut av Tour de France.

Dansken ledet Tour de France, og var på vei inn til en sikker seier da laget hans, Rabobank, plutselig kastet ham ut av hele rittet. Årsaken: De hadde fått opplysninger som tydet på at dansken hadde løyet. Han har hele tiden hevdet at han var i Mexico før Touren. Så kom meldingene om at han var observert i Italia.

Fra før av var det kjent at han uansett ikke hadde vært tilgjengelig for dopingtester før rittet. Dermed var spekulasjonene i gang. Kombinert med den mulige løgnen tok til slutt Rabobank affære.

Rasmussen tok det hardt.

- Jeg var veldig, veldig nær ved å gjøre noe meget dumt. Det må jeg innrømme. Hele verdenen min raste sammen, og det hele var så uvirkelig at jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre. Den første natten var uendelig lang, men jeg innså også at hvis jeg bare kom gjennom den natta, så vile jeg kunne komme hjem til mine vante omgivelser og familien, sier han i et intervju med danske BT.

- Å tenke på kona og sønnen min var det som hjalp meg gjennom natta. Jeg merket at jeg hadde noen andre verdier som jeg kunne holde fast i, fortsetter han.

Rasmussen sier også at han nå er fast bestemt på å komme tilbake som sykkelritter.

PS: Selv om Rasmussen ble kastet ut av touren, og sparket fra Rabobank, har han ikke testet positivt på noen dopingprøve.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere