*Nettavisen* Nyheter.

Raste ned i vekt

Det er ikke mye igjen av de 31 kiloene Milla Jovovich la på seg under svangerskapet.

17.01.08 11:51

(SIDE2:) Milla Jovovich ble mamma for bare to måneder siden til lille Ever Gabo Anderson. Under svangerskapet la hun på seg hele 31 kilo, noe som ga visuelt sett den magre modellen et ganske annet utseende.

Ga slipp på alt
- Det er utrolig hvor mye jeg legger på meg, skrev hun selv på sin egen hjemmeside. Hun innrømmet dog at hun hadde gitt opp å holde noen form for diett og at hun koste seg godt med både smultringer og andre godsaker.

Men nå ser det ut til at Milla har rast ned i vekt. Under et besøk på en restaurant i Hollywood var det lite å se av de ekstra kiloene hun hadde lagt på seg før fødselen.

LES OGSÅ:Supermodell og mamma

Årsaken til det raske vekttapet skyldes nok at Milla Jovovich snart skal i gang med filmen «Azazel». Hun møtte sin forlovede Paul Anderson da de to lagde den første «Resident Evil»-filmen.

Jovovich er ikke den eneste skuespilleren og modellen som raskt har kvittet seg med babykiloene. Heidi Klum gjorde det på rekordtid da hun fikk sitt siste barn.

LES OGSÅ: Slik holder stjernene formen

- Hennes kontrakt med Victoria Secrets krever at hun beholder visse mål når hun skal være ansatt, fortalte da hennes representant.

Usunt kroppsfokus
Også Catherine Zeta-Jones og Uma Thurman måtte kjapt ned i vekt etter sine fødsler.

- Det var helt forferdelig, sa Thurman om sitt regime for å komme i form til «Kill Bill».

Skuespillere som Jennifer Garner har kritisert de sterke kravene til å komme i form igjen så raskt etter fødselen. Selv tok hun tid til å finne igjen sin vante kropp etter at hun fikk datteren Violet.

- Det er helt normalt at det tar tid for kroppen å kvitte seg med kiloene, har hun sagt.

LES MER:Hollywoods sunneste mødre

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.