RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rått parti mot Moss

Sist oppdatert:

Vålerengas juniorer sendte torsdag kveld hjem Moss jr. med 6-1 tap etter en meget innholdsrik kamp i Interkretsserien.

Moss scoret først

Vålerenga juniorene åpnet friskt og skapte en rekke farligheter, allikevel var det Moss som tok ledelsen midtveis ut i førsteomgang, etter manges mening ganske ufortjent.

Etter at Moss gikk opp i ledelsen skjerpet VIF-juniorene seg og allerede fire minutter senere hamret Kristian Grande inn utligningen etter et fantastisk forarbeid av Haavard Nielsen. Grande var nær ved å sende VIF opp i ledelsen rett før pause men avslutningen gikk utenfor.

Enveiskjøring

Det var et heltent Vålerenga lag som kom på banen i andreomgang og det tok bare tre minutter før temperaturen steg. Vålerengas Ole Korshavn Sandnes mottok ballen, vendte rundt og skjøt ballen i mål, men Moss-benken og spillerne mente det var offside, linjemannen valgte å holde flagget nede og VIF gikk opp i en fortjent ledelse.

Drøye fem minutter senere var Korshavn Sandnes på farten igjen og jagde en ball Moss-keeperen tilsynelatende hadde full kontroll på, men ballen spratt over Moss-keeperen og ned i bena på Korshavn Sandnes som enkelt kunne sette inn sitt andre mål for dagen.

Etter scoringen begynte Moss å rakne og VIF-juniorene tok fullstendig over. Etter drøye 57 minutter blir Haavard Nielsen spilt igjennom Moss-forsvaret og Moss sin keeper feller han som siste mann, lager straffe og fikk dermed marsjordre. Moss valgte dermed å sette en utespiller i mål. Andreas Lund satte straffen sikkert i mål og dermed stod det 4-1 til VIF-juniorene.

Etter utvisningen dominerte VIF-juniorene, og Blerim Redzepi headet inn 5-1 på corner og Momodou Darboue fastsatte sluttresultatet til 6-1 fra ca 16 meter.

Et skår i gleden for Vålerenga-juniorene var at de fikk to skader på sentrale spillere, noe som medførte at Jonas Selaihi, som til vanlig er keeper, måtte spille spiss de siste ti minuttene.

- Pasningsøvelse

- Det var en klok kar engang som etter en kamp på Kongsvinger sa at kampen så ut som en pasningsøvelse, riktignok med litt motstand, vi skal ikke gå så langt som å si at kampen i dag var en pasningsøvelse med motstand, men vi får øvet på etablert angrepsspill og vi får satt angrepsstrukturen samt at vi får vendt spillet ofte, og etter hvert skaper det trøbbel for Moss, forteller trener Aleksander Olsen.

- Det stod 1-1 til pause og vi fokuserte på at vi måtte ha ro med ball, fikk vi det så visste vi at rommene ville åpne seg for oss. Vi fikk 5 scoringer i andreomgang, vi scorer på overganger, etablert forsvar og på dødball så det er vi fornøyd med, i tillegg får vi brukt alle spillerne våre. Minuset er at vi muligens har pådratt oss to alvorlige skader på Marcus Kveen og Deniz Payasli, avslutter Olsen.

Vålerenga jr. - Moss jr. 6-1 (1-1)
Interkretsserien, Hafslundbanen 29.april 2010
Tilskuere: ca 35

Mål: 0-1 Moss (34), 1-1 Kristian Grande (38), 2-1 Ole Korshavn Sandnes (48), 3-1 Ole Korshavn Sandnes (53), 4-1 Andreas Lund (58), 5-1 Blerim Redzepi (70), 6-1 Momodou Darboe (75)

Gult kort Vålerenga: Blerim Redzepi

Vålerengas lag: Gard Aarvik - Nicolai Næss (Pål Strømberg fra 70), Christoffer Bergersen (kpt) (Simen Thollefsen fra 65), Marcus Kveen (Victor Johansen fra 17), Mathias Holmen - Kristian Grande (Nicolas Tvinde fra 55), Andreas Lund, Blerim Redzepi (Deniz Payasli fra 70, Blerim Redzepi fra 77) - Momodou Darboue, Ole Korshavn Sandnes (Nicolai Næss fra 75), Haavard Nielsen (Jonas Selaihi fra 81)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere