RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Råtten fisk skapte lukt-problem

Lukten av råtten fisk var så plagsom at naboene til slutt klaget bedriften Biomega inn til Fylkesmannen. Nå lover bedriften rydde opp.

Kvalmende lukt av råtten fisk tvang naboene til fiskeforedlingsbedriften Biomega på Skaganeset i Sund kommune innendørs selv på flotte dager. Til slutt fikk naboene nok, og av frykt for at hele sommeren skulle ødelegges, klaget de til Fylkesmannen.

Biomega har lagt seg flat og erkjenner at de har mottatt bedervet fisk fra en av leverandørene sine. Men de har nå strøket den aktuelle leverandøren fra lista, og lover at luktproblemene skal forsvinne, melder VestNytt.

Daglig leder i Biomega, Karstein Pedersen sier til avisen at de har gitt leverandøren flere sjanser, og at det er noe av forklaringen til at luktproblemene har vart såpass lenge.

- Når naboene klager på lukt, kan du tenke deg hvordan det er for de som jobber der. Vi gjør alt vi kan for å unngå luktplager. Med ombygging og strengere kontroll på mottak av råvarer håper vi å bli kvitt problemene, sier Pedersen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere