RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Raufoss anker

Raufoss har ikke fått innvilget lisens for neste sesong, og står i fare for å rykke ned fra Adeccoligaen til 2. divisjon. Klubben har bestemt seg for å anke NFFs avgjørelse.

NFFs klubblisensnemnd har innvilget klubblisens til 35 av de 36 klubbene som er sportslig kvalifisert for toppfotball i sesongen 2008, og som må ha klubblisens for å kunne delta.

Åpner for Sparta

Raufoss er den eneste klubben som er sportslig kvalifisert for toppfotball neste sesong, som ikke fikk innvilget klubblisens. Blir avgjørelsen stående må klubben spille i 2. divisjon i 2008. I henhold til NFFs kampreglement er det lag som egentlig skulle rykket ned som får en eventuell ledig plass. Derfor vil Sparta Sarpsborg, som havnet på nedrykksplass i år, kunne bli tilbudt plass i Adeccoligaen neste sesong. Raufoss har imidlertid 14 dagers ankefrist, og endelig beslutning blir først klar etter behandling av en eventuell anke.

Øknomi og infrastruktur

Raufoss fikk avslag på sin søknad om klubblisens fordi flere av de økonomiske kriteriene, samt kravet om infrastruktur, ikke er oppfylt.

Raufoss har bestemt seg for å anke avgjørelsen til Klagenemnda for klubblisens.

- Vi må først få sett på dokumentasjonen, men det er klart at vi har håp om at avgjørelsen skal bli omgjort, hvis ikke hadde vi ikke orket å anke, sier daglig leder Tom Løkken i Raufoss Fotball til fxt.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere