RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ray Ban like hot

Stjernene har ikke lagt Ray Ban-brillene på hyllen - tvert imot.

(SIDE2): Du trodde kanskje Ray Ban Wayfarer var solbrillefavorittene som ville forsvinne like fort som de kom? Men nei da, det ser ut som de kule brillene kan bli like hete i år som i fjor.

BILDESPESIAL LENGER NED

Populært blant stjernene
Ray Ban Wayfarer kom som et lyn fra klar himmel i fjor - og på kort tid ville alle ha de kule retrobrillene. Ikke siden 1980-tallet har vi sett Ray Ban-brillene så populære som i fjor sommer. Men tro ikke at de forsvinner der.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Ray Ban-brillene kan ha kommet for å bli. Skal vi tro stjernene og moteekspertene er Ray Ban-brillene like riktige nå i vår. Se bare på bildespesialet lenger ned, så kan du se alle stjernene som allerede har vist seg i fjorårs favoritten denne våren.

Vil du satse på de siste nye solbrillene? Sjekk trenden her.

Frøken Thorstvedt hekta
Side2 er etter lesernes ønske i gang igjen med ti siste motekjøp denne våren, der vi nå har møtt moteløver som Silvany Bricen, Maria Kvalheim, Christian August Stang og Charlotte Thorstvedt.

Sistnevnte er blant Ray Bans kanskje største fan - og strålte i sitt hvite par da Side2 møtte henne hjemme på Tøyen i Oslo. Bildet ser du over.

Bli inspirert av stjernene du også!

Er du fan av Ray Ban? Diskuter solbrillene lenger ned!

Les mer om mote her

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere