*Nettavisen* Nyheter.

Raymond Johansen trekker seg

Raymond Johansen trekker seg som leder av sportslig utvalg i Vålerenga Fotball.

27.08.09 20:08

Raymond Johansen trekker seg fra det frivillige vervet som leder av sportslig utvalg i Vålerenga Fotball. Dette skjer med umiddelbar virkning.

- Det er ikke med lett hjerte jeg velger å trekke meg. Jeg hadde håpet at det skulle være enklere å kombinere et frivillig verv i Vålerenga med å være partisekretær i Arbeiderpartiet, sier Raymond Johansen.

- Situasjonen i Vålerenga nå krever maksimalt fokus fra sportslig leder og alle andre sentrale personer. For meg er det imidlertid nå nødvendig å ha all oppmerksomhet og energi rettet mot Arbeiderpartiet og valgkampen. Da mener jeg det er best for klubben, for Arbeiderpartiet - og ikke minst for meg selv at jeg trekker meg.

Johansen understreker imidlertid at han fortsatt har et sterkt engasjement for Vålerenga og håper å få gjøre en frivillig innsats for Vålerenga senere. Ikke minst i tilknytning til talentarbeidet i klubben.

- Forstår beslutningen

Styreleder Odd Skarheim i Vålerenga Fotball har forståelse for Johansens valg.

- Jeg har forståelse for beslutningen til Raymond. Det er svært arbeidskrevende og skulle lede valgkampen for Arbeiderpartiet og kombinere det med rollen som leder av sportslig utvalg i Vålerenga Fotball, sier Skarheim til vif-fotball.no.

- Raymond har et genuint Vålerenga-hjerte og jeg håper han kan bidra på ulike områder i fremtiden.

Sportsdirektør Truls Haakonsen vil inntil videre rapportere direkte til hovedstyret ved styreleder Odd Skarheim.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: VIF Media

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.