RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Raymond Johansen trekker seg

Sist oppdatert:
Raymond Johansen trekker seg som leder av sportslig utvalg i Vålerenga Fotball.

Raymond Johansen trekker seg fra det frivillige vervet som leder av sportslig utvalg i Vålerenga Fotball. Dette skjer med umiddelbar virkning.

- Det er ikke med lett hjerte jeg velger å trekke meg. Jeg hadde håpet at det skulle være enklere å kombinere et frivillig verv i Vålerenga med å være partisekretær i Arbeiderpartiet, sier Raymond Johansen.

- Situasjonen i Vålerenga nå krever maksimalt fokus fra sportslig leder og alle andre sentrale personer. For meg er det imidlertid nå nødvendig å ha all oppmerksomhet og energi rettet mot Arbeiderpartiet og valgkampen. Da mener jeg det er best for klubben, for Arbeiderpartiet - og ikke minst for meg selv at jeg trekker meg.

Johansen understreker imidlertid at han fortsatt har et sterkt engasjement for Vålerenga og håper å få gjøre en frivillig innsats for Vålerenga senere. Ikke minst i tilknytning til talentarbeidet i klubben.

- Forstår beslutningen

Styreleder Odd Skarheim i Vålerenga Fotball har forståelse for Johansens valg.

- Jeg har forståelse for beslutningen til Raymond. Det er svært arbeidskrevende og skulle lede valgkampen for Arbeiderpartiet og kombinere det med rollen som leder av sportslig utvalg i Vålerenga Fotball, sier Skarheim til vif-fotball.no.

- Raymond har et genuint Vålerenga-hjerte og jeg håper han kan bidra på ulike områder i fremtiden.

Sportsdirektør Truls Haakonsen vil inntil videre rapportere direkte til hovedstyret ved styreleder Odd Skarheim.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere