*Nettavisen* Nyheter.

RB inngår samarbeid med MittOppdrag.no

Foto: (Crestock.com)

Trenger du håndverker, boligmegler eller regnskapsfører på Romerike? Prøv RBs nye gratistjeneste.

28.05.10 12:31

Romerikes Blad har inngått et samarbeid med anbudstjenesten MittOppdrag.no. Nå kan du innhente anbud på alt fra håndverkere, arkitekter og webdesignere til cateringfirmaer og rengjøringshjelp i ditt distrikt på rb.no.

Gratistjeneste
Å bruke MittOppdrag.no er enkelt, gratis og uforpliktende. Du beskriver hva slags oppdrag du ønsker å få utført og fyller ut kontaktinfo.

Deretter vil du få tilbud pr e-post fra tilbydere eller leverandører på Romerike og omegn som ønsker å utføre oppdraget ditt. Du velger også selv hvem av tilbyderne du eventuelt ønsker å ta kontakt med for å avtale befaring eller pris.

Ny nettrend
Anbudstjenester på nett er blitt meget populært det siste året, og for mange har slike tjenester nesten helt erstattet Gule Sider og tradisjonelle nettkataloger.

En av fordelene med anbudstjenester er at du kan kontakte mange tilbydere samtidig. På den måten får du en god oversikt over hva prisnivået på arbeidet ligger på. Dersom oppdraget haster, øker også sannsynligheten for at noen kan ta jobben raskt.

Tilbudene kan variere mye i pris, men vi råder deg til ikke å kun gå etter det billigste tilbudet. Tilbyderens erfaring og seriøsitet er også viktig. På MittOppdrag.no er det derfor åpnet for å skrive anmeldelser av tilbyderne, slik at brukerne av MittOppdrag.no får vite hva slags erfaring andre brukere har med de ulike firmaene.

Mer enn håndverkere
Det finnes flere anbudstjenester på nett, men de øvrige tjenestene tilbyr kun håndverkere. På MittOppdrag.no er det nesten bare fantasien som setter grenser for hva slags arbeid du kan få utført.

Klikk her for å legge inn et oppdrag på MittOppdrag.no.

Ønsker du at ditt firma skal få tilgang til brukerne av MittOppdrag.no? Klikk her.

MittOppdrag.no er et samarbeid mellom A-pressen, Nettavisen, NA24.no, Klikk.no og Purehelp.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.