RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

RBK samarbeider med Ranheim

Sist oppdatert:
Styret i Rosenborg har bestemt at klubben skal innlede et formelt samarbeid med Ranheim, og målet er at klubben tar steget opp i 1.divisjon neste år.

Rosenborg har lenge vært svært tydelige på viktigheten med å få tette hullet mellom Tippeligaen og 2. divisjon i Trøndelag-distriktet.

Jevnt løp

Onsdag ble det bestemt at Ranheim er klubben som skal inn i et tettere samarbeid med Rosenborg, melder rbk.no.

Det sto mellom Strindheim og Ranheim, og klubbene ble vurdert likt både med hensyn til økonomi og stadionforhold. Sportslig så likevel Rosenborg et større potensiale hos Ranheim, sett i lyset av organisasjonsutvilkingen de siste årene, noe som ble avgjørende for utfallet.

Vil løfte en klubb

- Vi har i utgangspunktet ikke bundet oss til noe som helst. Det må gjøres gjennom en god kommunikasjon med Ranheim, sier Rune Bratseth.

- Vi har vært helt klare på at vi vil få opp en klubb, men det betyr ikke at vi stenger dørene for de andre klubbene, om de vil ha hjelp til noe, påpeker Trond Nordsteien.

- Vi vil ikke at de andre skal dette ned, men at minst en klubb skal få et løft.

Fremtidsutsikter

Bratseth og Nordsteien er klare på at det ikke skal sees på som en fiasko om klubben rykker opp i løpet av én sesong, men sier at muligheten er der for å få Ranheim opp i 1. divisjon i løpet av 2007.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere