RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

RCL hever guiding

Sist oppdatert:
Cruiserederiet Royal Caribbean Cruises har som følge av en revurdering av drivstoffkostnadene hevet sin guiding for første kvartal
Det går frem av selskapets årsrapport for 2004 som er levert amerikanske børsmyndigheter i går kveld.

Cruiserederiet ser nå et resultat pr. aksje på 55 til 60 cent i første kvartal, en økning på 5 cent i forhold til guidingen lagt frem i forbindelse med den foreløpig fjerde kvartalsrapporten.

Når det gjelder den øvrige guidingen, blant annet for utviklingen i nettoavkastningen og resultat pr. aksje for året, så er den uendret fra den foreløpige rapporten.

Drivstoffguidingen for restebn av året økes med 1 prosent, eller 23 millioner dollar, basert på en økning i drivstoffprisen på 11 prosent sammenlignet med forrige guiding.

Det er en revurdering av selskapets drivstoffkostnader for første kvartal som er hovedårsaken til oppgraderingen av estimatet for første kvartal. De har i tillegg forskjøvet føringen av noe markedsføring til senere i året.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere