RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

RCL må endre nok et cruise

Sist oppdatert:
Royal Caribbean Cruises sliter med ruteplanene etter at orkanen Frances har rammet den viktige cruisehavnen Port Canaveral i Florida. De må nå endre nok et cruise
Orkanen Frances har påført RCL store tap, noe selskapet opplyste i en resultatoppdatering mandag kveld. Senere på kvelden meldt rederiet om endringer i nok et cruise i forbindelse med orkanen.

Det er et cruise med skipet Mariner of the Seas som nå må legges om både siden skipet er forsinket som følge av orkanen og at den viktige cruisehavnen Port Canaveral er stengt etter skadene orkanen forårsaket.

Mariner of the Seas må nå gå til Miami i stedet og cruiset som skulle vare i syv dager blir i stedet ni dager. Dette gjør at det neste planlagte cruise blir kuttet med to dager i tillegg til at passasjerene må befordres til og fra Miami til flyplassene i området.

Passasjerene på det forkortede cruiset vil få 500 dollar hver i fri kreditt ombord og 50 prosent rabatt på et fremtidig cruise før desember neste år.

De som ikke får seilt med skipet og kansellerer vil få full kompensasjon, melder RCL.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere