RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Røde PR-tall for Geelmuyden.Kiese

Sist oppdatert:
Et fall i omsetningen på 34 millioner kroner gjorde at Hans Geelmuydens (bildet) Geelmuyden.Kiese endte med et underskudd på 1,6 millioner kroner.

Omsetningen til PR-byrået endte på 73 millioner kroner for konsernet, da er virksomheten i Norge, Sverige og Danmark tatt med. Til sammenligning omsatte konsernet for 107 millioner kroner året før, skriver Dagens Næringsliv.

- Omsetningsreduksjonen skyldes for en stor del at vi reduserte aktiviteten innenfor reklame i den norske delen av virksomheten, forklarer GKs daglige leder Stein Jacob Frisch. Han legger til at inntektssvikten ble mer enn kompensert av kraftige kostnadskutt, først og fremst på personalsiden.

I løpet av 2001 hadde GK redusert bemanningen med 22 medarbeidere, og dermed ble personalkostnadene redusert kraftig. Og med andre kostnadskutt i tillegg, har konsernet greid å kutte driftskostnadene ytterligere. Driftsresultatet ifjor ble på totalt minus 432.927 kroner, mot et underskudd på 12,5 millioner kroner i 2001.

Før skatt havner GK-konsernet på et underskudd på 1,6 millioner kroner i 2002, mot minus 10,4 millioner året før. Selskapet regner med overskudd i 2003.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere