RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rødt fra Protector

Sist oppdatert:
Forsikringsselskapet taper penger, men lover bedre marginer.
Forsikringsselskapet Protector leverte et resultat før skatt på minus 2,7 millioner kroner i andre kvartal. Selv om det er nok et underskudd fra den kanten er det en betydelig bedring fra samme periode i fjor. Da tapte Protector Forsikring 4,8 millioner kroner før skatt.

Driftsresultatet falt til 11 millioner kroner fra 14,4 millioner kroner i samme kvartal i fjor som inneholder en engangspost på 6 millioner kroner.

Resultatene kommer fra brutto tegnet premie på 144,7 millioner kroner en oppgang fra 109,2 millioner kroner i andre kvartal 2006.

Protector skriver i en melding sendt over systemene til Oslo Børs at veksten i premieomsetningen er ventet å bli lavere i tredje kvartal, men vil være tilbake til normalen i fjerde kvartal. For øvrig venter de at marginene i tredje og fjerde kvartal vil være bedre sammenlignet med andre kvartal.

Protector er mest kjent for sin eierskifteforsikring og denne virksomheten er ventet å vokse med 20 prosent i fjerde kvartal fra andre kvartal.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere