RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rødt fra Software Innovation

Sist oppdatert:
IT-selskapet Software Innovation med toppsjef Per Kveim i spissen opplever kraftig nedgang i resultatene i første kvartal og leverer røde tall. Sjekk tallene her
IT-selskapet Software Innovation rapporterte torsdag tall for første kvartal og kunne melde om en omsetning på 93,5 millioner kroner. Samme periode i fjor omsatte selskapet for 111 millioner kroner.

Driftsresultatet før avskrivninger (EBITDA) endte på 600.000 kroner mit 5,8 millioner kroner samme kvartal i fjor mens driftsresultatet endte på minus 2,2 millioner kroner. I samme periode året før leverte selskapet et driftsoverskudd på 2,9 millioner kroner.

Resultat før skatt endte med et minus på 2,167 millioner kroner mot et overskudd samme periode i fjor på 3,1 millioner kroner.

Av totale inntekter var lisenssalget på 12,2 millioner kroner i kvartalet mot 12,1 millioner samme kvartal i fjor, opplyser selskapet om en melding.

Styret og ledelsen i Software Innovation har positive forventninger til den videre utviklingen. Det forventes vekst i omsetning og resultat for Software Innovation i 2005. Det skriver selskapet i resultatrapporten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere