RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rødt ut for Mannix

Sist oppdatert:
HamKam-debuten ble kort for Danny Mannix. Kvarteret ut i oppgjøret mot Hønefoss fikk han direkte rødt kort.

Den nye hverdagen kom brått på for den tidligere Liverpool-spilleren. 21-åringen tente på alle pluggene etter at han selv ble taklet hardt bakfra.

- Han ble sparket ned først og dyttet motspilleren i brystkassa. Jeg synes det var hardt dømt og denne utvisningen kunne vært unngått. Uansett var det en dum reaksjon, men kanskje det er like greit at han lærer med en gang hvordan det dømmes i Norge? I England hadde nok ikke dette blitt tilsnakk en gang, sier HamKam-trener Arne Erlandsen til Nettavisen.

Men kamplederen var ikke helt enig. Og før uret viste 15 slagne minutter, måtte briten forlate banen med rødt kort på CV'en. For hedmarkingene fikk det likevel ikke mye å si for kamputfallet.

Allerede etter 23 sekunder hadde Espen Olsen satt den første ballen inn bak Thomas Solvoll. En ledelse han doblet før pause.

- Espen har vært effektiv for oss hittil i vinter. Vi får håpe det fortsetter slik, sier Erlandsen.

I andreo omgang økte både Jan Michaelsen og Vergard Bjerke, slik at HamKam til slutt slo opprykkskandidaten med behagelige 4-0.

- Jeg følte at vi hadde full kontroll og at vi gjorde en solid match.

- Hva sier det deg at dere slår Hønefoss 4-0 i februar?

- Hønefoss manglet nok noen flere spillere enn oss i dag, så det er naturlig med svingninger i denne tiden på året. Jeg tar uansett med meg at vi gjorde en godt gjennomført spillerøkt.

PS! HamKam ønsker foreløpig ikke å kommentere UDIs opplysninger om at Ramiro Corrales spilte ulovlig for klubben under fjorårssesongen. I en tekstmelding til Nettavisen skriver klubbdirektør Truls Håkonsen at han ikke vil kommentere saken før han returnerer til Norge mandag

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere