RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Reagerer på Bye-tabbe

Sist oppdatert:
Her og Nå skrev at Erik Byes enke skulle selge huset. Men hun døde for et halvt år siden.

(SIDE2): For to uker siden skrev ukebladet Her og Nå følgende: «Erik Byes arvinger vil ikke ha huset. Selger millionvillaen». Saken handlet om at Erik Byes enke Tove nå vil selge Asker-villaen de bodde i, skriver Dagbladet.

Tove Bye selger imidlertid ikke familieboligen, hun har nemlig vært død i et halvt år. Barna reagerer på Her og Nås tabbe.

- Da pappa døde i 2004 insisterte mamma på å bli boende i det store huset. Hun døde dessverre fra oss i vår etter et kort og vondt sykeleie, sier Anne Eriksdatter Bye på vegne av søskenflokken til Dagbladet.

De er oppgitt over at ukebladet ikke har fått med seg at moren er død, og synes det i tillegg er ekstra sårende at det i artikkelen fremstår som om de ikke ønsker barndomshjemmet. Anne Bye påpeker at de gjerne skulle ha flyttet inn i huset, men av ulike grunner er de blitt enige om å selge.

Her og Nå-Redaktør Rino Rådahl sier til Dagbladet at artikkelen ikke skulle vært på trykk, og beskriver det som en tabbe. Han påpeker at de har bedt familien om unnskyldning.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere