RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Real mat

Foto: Art of Taste
Det er nok noen som kan oppleve at det blir for mye fiksfakseri og jåleri rundt mat. Hvor ble det av en real biff med godt følge og en skikkelig dessert? Her er en deilig meny fra Trond Moi.

Trond Moi er ikke akkurat kjent for å være tradisjonell, men han har likevel en egen evne til å lage god og real mat med litt spenst.

Vår helgemeny denne gang starter med en italiensk-inspirert tomatsalat og går videre til den franske bistro-klassikeren biff med hjemmelaget pommes frites og bearnaisesaus. Klassisk fransk blir det også til dessert, med crème brûlée.

Da er det bare å finne frem skibrenneren!

Tomatsalat

Biff med hjemmelaget pommes frites og bearnaisesaus

Crème Brûlée

Flere flotte oppskrifter fra Art of Taste finner du her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere