*Nettavisen* Nyheter.

Rebecca Angus klar for Vålerenga

Rebecca "Becky" Angus har skrevet under for Vålerenga Fotball foran 2012-sesongen. Angrepsspilleren, som i 2011 har spilt for Jitex i Sverige, gleder seg til å spille i Toppserien igjen.

15.11.11 10:13

I sesongen 2007 - 2010 spilte hun for Kolbotn, og scoret 44 mål på 96 kamper.

- Vålerenga har satt sammen en pakke både på og utenfor banen, som gjør at jeg kan utvikle meg både som spiller og med tanke på en karriere i tillegg til fotballen. Jeg gleder meg, sier 26-åringen, som alt har vært på Valle for å se på forholdene.

Vålerenga Fotball er glad for å ha den engelskfødte angriperen på plass såpass tidlig etter sesongslutt.

- Becky har humør, er proff, hard working og har masse rutine. Hun ambisjoner om å markere seg i Toppserien igjen, og det liker vi. Det gleder oss at hun er fornøyd med vårt opplegg både på og utenfor banen, denne kombinasjonen blir en viktig del av vår filosofi som toppklubb på kvinnesiden, sier sportssjef for Vålerenga Toppfotball Damer, Runar Kvernen.

Også hovedtrener Cecilie Berg-Hansen er glad for at Becky valgte Vålerenga.

- Vi kjener hverandre fra Kolbotn. og vi vet godt hva Becky står for. Hun er en sterk duellspiller, kan spille på flere plasser offensivt og scorer mål jevnt og trutt. Hun legger alltid ned mye hardt arbeid for laget og medspillerne, som engelske spillere gjør. Hun blir en klar tilvekst for oss, både på og utenfor banen, sier Berg-Hansen om Vålerengas første nysignering etter opprykket.

Følg Vålerengas damelag på vif-damefotball.no

Fakta:
Rebecca "Becky" Angus
Født 1985, England

Tidligere klubber:
Marton LFC, England, 1997-2003
Carson Nemwan College, USA 2003 - 2007
Kolbotn IL, Norge, 2007-2010
Jitex BK, Sverige, 2011

Landskamper for England: U23: 3

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.