Electronic Arts kjente strategispill-serie «Command & Conquer» er på vei til iPhone og iPod Touch i form av «Command & Conquer: Red Alert». Spillet ser ut til å være gode nyheter for holdeplasstrategene. Både bilder (se karusellen lenger nede i artikkelen) og video (gjett hvor du finner den) viser et svært lovende spill.

Enhetene er tegnet i sterke, klare farger og er enkle å skille fra hverandre. Som resten av «C&C»-spillene foregår også iPhone-versjonen i sanntid og spillerne skal kjempe seg gjennom tolv brett. Iphonespesialisten Touch Arcade skriver på sine nettsider at spillet ikke har en multiplayer, men kommer med en skirmish-mode. Et såpass avansert strategispill som «Red Alert» kan fort føles krampaktig på en liten enhet som iPhone, men ifølge nettsiden fungerer kontrollen «overraskende bra».

Spillet inneholder mye av det samme innholdet som PC- og konsollversjonen «Red Alert 3», men kommer også med nye enheter som Paladin Tank og Kirov Airships i tillegg til den vakre kommandanten Tanya.

«Command & Conquer: Red Alert» er tilgjengelig på App Store 23. oktober 2009. Spillmagasinet kommer med en anmeldelse av spillet nærmere lansering.

Se bildene av «Command & Conquer: Red Alert»:
(Artikkelen fortsetter under karusellen)

2471

Nettsiden Touch Arcade har testet «Command & Conquer: Red Alert», og publisert en video av det hele på YouTube. Se hele videoen nedenfor:

HTML EMBED