RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Redaktør: - Ikke noe galt med puppebilder av Kate

Roma (NTB-DPA-AFP): Redaktøren av det italienske sladrebladet Chi ser ikke noe galt i å ha trykket toppløsbilder av hertuginne Kate av Cambridge. Det britiske hoffet burde reagere med et skuldertrekk snarere enn raseri, sier han.

Chi-redaktør Alfonso Signorini skrev mandag på lederplass at bildene bare viser at Kate oppfører seg som en hvilken som helst ung kvinne. Samtidig kunne bladet fortelle leserne at fagfolk mener hun ikke har fått sprøytet inn silikon i brystene.

- Snarere enn å rase mot mediene, som bare gjør bruk av sin rett til å informere, burde hoffet heller kommentere saken med typisk britisk humor. Kommentaren til bildene burde være «og hva så?», skrev Signorini.

Chi trykket mandag en spesialutgave med 28 sider med bilder av nokså dårlig teknisk kvalitet av den 30 år gamle hertuginnen. «Dronningen er naken», lød den heller unøyaktige tittelen på førstesiden.

I 2006 skapte Chi avsky i Storbritannia ved å trykke bilder av en døende prinsesse Diana etter bilulykken som kostet henne livet i Paris i 1997. Nå viser bladet at det ikke har lært noe som helst siden den gang, mener hoffet i London. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere