RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Redd for å bli tidenes syndebukk

Sist oppdatert:
Amin Homayouni fikk mye oppmerksomhet etter fylleepisoden i «Farmen», og innrømmer at han gruet seg til det kom på TV.

(SIDE2:) - Hysj, hun der er journalist... Det er tydelig at noe svært hemmelig diskuteres rundt bordet til Amin, Eren og Catharina, der de sitter og hvisker over champagnen på «Farmen»-festen lørdag kveld.

Buksetvillinger
Og kanskje det har noe med Amins fremtidsplaner å gjøre. 20-åringen er nemlig svært hemmelighetsfull når vi spør ham om han har noe spenstig på programmet fremover.

- Du kan skrive at jeg har hemmelige planer, ler Amin og mumler noe om at han må holde tett for ikke å få trøbbel.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Betyr det at du kanskje skal tilbake på skjermen?

- Du får vente og se, smiler han lurt, før han og Eren bryter ut i latter. Eren og Amin var aldri på Bøenseteren sammen, men har tydeligvis funnet hverandre i ettertid. De har til og med like bukser på.

- Å nei, jeg springer hjem og skifter med en gang, spøker Eren.

I tillegg til de mystiske planene driver Amin og tar opp igjen fag fra videregående. Han har nemlig tenkt å bli tannlege.

Overrasket
Amin var den eneste som forlot serien frivillig, etter en mye omtalt episode der han drakk seg full på markedet. Etter at de andre deltakerne presset ham til å dra hjem, opplevde TV 2 en seerstorm av folk som var rasende på måten han var blitt behandlet.

Les mer:Seerne støtter Amin

- Jeg var veldig overrasket over reaksjonene. Jeg hadde gruet meg veldig til den episoden skulle komme på TV og trodde jeg kom til å bli tidenes syndebukk, men så ordnet det seg, forteller han.

- Det var utrolig spesielt å smelle opp som nummer én på Kremtoppen på Sol og få masse positive facebookgrupper.

Medaljens bakside
Amin vil anbefale alle å melde seg på «Farmen», men minner om at medaljen har en bakside.

- Men forhåpentligvis åpner min deltakelse for mange muligheter i fremtiden, sier han.

Det han likte best med «Farmen» var å oppleve 1908, samt å bli kjent med nye folk.

- Jeg lærte mye, men jeg lærte også at noen mennesker er tvers gjennom onde og råtne rett igjennom. Jeg føler ikke at jeg gikk dårlig overens med andre, jeg føler at de gikk dårlig overens med meg.

Skuespiller i magen
Vigdis Wanvik er en annen deltaker som håper «Farmen» eventyret fører videre til andre ting.

- Jeg har alltid hatt en liten skuespiller i magen. Det startet med skolerevy på ungdomsskolen, og jeg har spilt amatørteater i tre år. Hvis det dukker opp noen teaterhenvendelser eller noe slikt, takker jeg ja med en gang.

Selv synes hun det beste med å være med var samværet med dyrene, naturen og stillheten, og hun angrer ikke på noen ting i forbindelse med «Farmen»-deltakelsen.

- Jeg har fått mye positiv tilbakemelding. Folk synes tydeligvis at jeg har vært meg selv og at jeg er en tøff dame. Det er faktisk flere som har spurt om jeg ikke kan være bestemoren deres også, ler 50-åringen.

Venner nå
Trønderen har ikke alltid vært den mest populære blant de andre deltakerne med tror det skyldes hennes sterke meninger.

Les mer:Farmen-kvinnene i storkrangel

- Jeg har sterke meninger og det faller ikke alltid i god jord. Men det stakk ikke dypt og vi er venner på utside, sier hun og poengterer at hun synes alle de andre deltakerne var veldig ålreite folk og at hun holder kontakten når hun kan.

Jeg er en veldig travel dame, så jeg har ikke så mye tid til å pleie kontakten med de andre deltakerne. Men jeg har snakket med folk på telefon og Facebook når sjansen byr seg, sier hun samtidig som hun roser TV 2 for flott sammensetning av forskjellige personer.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere