RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Redd for å fly

En kamerat av meg flyr rutefly. Når det er dårlig vær spøker han med at i dag vil han ringe inn og si han ikke kan komme fordi han er redd for å fly.

Bengt Sæternes er en av de få lønnstagerne i dette landet som tjener mer enn ruteflygerne. For de som ikke kjenner ham er han Branns dyrekjøpte spiss som er hentet inn for å gjøre én ting: Han skal score mål. I europacup-kampen mot elendig finsk motstand på torsdag, valgte han to ganger å ringe inn og si han var redd.

Brann fikk to straffer. To midtbanespillere steppet opp og snublet ballen inn til keeper. Brann fikk et verst tenkelig utgangspunkt mot en motstander som riktignok er svak, men som nå skal spille neste kamp på hjemmebane.

Det er dager jeg ikke føler for å skrive. Så lenge noen betaler meg for å gjøre det, vil jeg skrive uansett.

En flyger flyr, en journalist skriver og en goalgetter scorer mål. En ekte spiss tar det som en fornærmelse om en annen får ta straffen. Det er fordi den beste treningen en spiss kan få er å banke en ball i goalen. På et skikkelig lag tar spissen alle straffene. På et lag med skikkelig spiss leder man 2-0 før bortemøtet og er i realiteten videre etter slike kamper som den torsdag.

Brann spiller i stedet i Bodø i kveld, usikker på om de har en spiss. Og usikker på om en islandsk midtstopper skal snuble i ellevemetersmerket. Bengt Sæternes ville ikke ta belastningen i tilfelle han bommet. I stedet overlater han belastningen til klubben, som nå kan gå glipp av videre E-cup spill.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere