*Nettavisen* Nyheter.

Reddet av mediebråk

Får drømmen oppfylt likevel.

17.06.09 14:36

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Eirik Førde , Digitalsport

Ståle Rønningen ville så gjerne spille cupkamp mot Vålerenga onsdag, men ble i stedet beordret til å være med på avslutningsfest på skolen der han jobber. Etter store oppslag i media får Rønningen, som spiller for andredivisjonsklubben Ull/Kisa, likevel oppfylt drømmen om å spille på landskamparenaen.

Etter et mediekjør rektoren på Høvik Verk skole ikke er vant med, samt brev fra Rønningens trener Harald Fjeldberg, telefon fra spillerens foreldre - og fra foreldrekontakten i 7. klasse - valgte rektor Grethe Hjortdahl å endre mening.

- Dette handler om at jeg vil ha en verdig avslutning på sju skoleår for elevene. Det er lagt ned masse arbeid, og Ståle skulle stå sammen med meg på scenen og dele ut diplom og roser til alle. Dette er noe jeg setter høyt. Men ut fra alt som har skjedd ser jeg at dette er den beste løsningen - også for skoleavslutningen, sier Hjortdahl til VG Nett .

- Jeg regner med Ståle har veldig lyst til å vinne, og det tror jeg kommer til å skje. Han kommer til å score masse mål, er rektorens tips.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.