RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Reddet av mektig nettverk

(Scanpix/Getty Images)
Sist oppdatert:
Daniel Westling er omringet av mektige menn.

(SIDE2): Kronprinsesse Victorias kjæreste Daniel Westling (35) er gründer og grunnla et treningskonsern som ikke gikk strålende. Treningssentrene har slitt med dårlig økonomi og har vært på konkursens rand flere ganger. Men Daniel trenger ikke fortvile.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Reddet
Ifølge den svenske avisen Aftonbladet var det Daniels nærmeste krets av mangemilliardær, eiendomsbaronen og rikskapitalister som har sørget for at 35-åringen kunne gå fra «treningsgulvet og opp på kontoret».

De mektige vennene reddet hans treningssentre ved å punge ut med 14 millioner svenske kroner.

Nå går hans selskap Master Training og Balance for første gang i pluss.

Endret image
Daniel fikk kritikk i svenske medier da han og Sveriges tronarving ble sammen for over seks år siden. Han gikk alltid kledd i dårlig treningsklær og med caps på hodet. Men nå har han endret helt stil - og er alltid ulastelig kledt i dress og slips, med sleik og gjemmer øynene bak svarte solbriller, skriver avisen.

Daniel bygde opp sitt mektige nettverk nettopp gjennom trening. Han var personlig trener for mangemilliardærer som Erik Paulsson (59) og Johan Ericsson - og deretter restauranteier Allessandro Catenacci (49). Vennskapene åpnet dører etter hvert som årene gikk.

Gjennom leilighetsprosjekter i Brasil møtte Daniel H&M-arvingen Karl-Johan Persson (33) og ABBA-stjerne Björn Ulvaeus (63).

Ikke grunnet Victoria
Flere kilder avisen har snakket med tilbakeviser påstander om at nettverket har kommet til på grunn av Daniels forhold til kronprinsesse Victoria (31). Kildene skryter av hans forretningsteft og hevder flere av vennskapene ble startet før han ble sammen med tronarvingen.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere