RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Askeladden.no

Reddet ektepar - fikk båt i belønning

Sist oppdatert:
Da ekteparets båt begynte å brenne i sommer, ble de reddet opp av sjøen av tre gutter. Onsdag fikk guttene belønning - en båt til 70.000 kroner!

Os-ekteparet Askvik var på båttur da båten deres, en Skagen 50, tok fyr utenfor Lindesnes den 31. juli. Ekteparet havnet i sjøen, men ble raskt plukket opp av tre kamerater.

- Vi var på vei ut for å se Lindesnes fyr, da vi så mye røyk fra en båt. Jo nærmere vi kom, jo mer røyk kom det, og vi så ingen andre båter i nærheten, fortalte Kent Aadnøy (15) til VG etter redningsaksjonen. Georg Askvik uttalte overfor bt.no at de tre guttene nok kom til å få en liten belønning som takk for innsatsen.

Og onsdag denne uken holdt Askvik ord. De tre guttene - Gunnar Steinsland (15), Kent Aadnøy (15) og Henrik Støileholmen (16) - ble fløyet opp til Os. Der fikk de omvisning hos Askeladden-fabrikken, der Askvik er medeier. Og som takk for hjelpen, fikk guttene en gave som nok langt oversteg forventningene, melder Radio Os.

De tre fikk nemlig overlevert en splitter ny Askeladden 435 Lite til odel og eie. Båten har en verdi på over 70.000 kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere