RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rederiforbundet fornøyd med signalene

Sist oppdatert:
Rederifoirbundet sier i etterkant av dagens skipsfartsmelding at de ser positivt på meldingen, og regjeringens ambisjoner om en EU-harmonsiering
Det går frem av en pressemelding fra Norges Rederiforbund sendt ut i ettermiddag i kjølvannet av at regjeringen i formiddag la frem skipsfartsmeldingen. Rederiforbundet mener at dette er første gang på mange år at en regjering foreslår en ny og offensiv skipsfartspolitikk.

- Næringen er godt fornøyd med regjeringens ambisjoner om å sikre norske rederier europeiske skattevilkår, sier administrerende direktør Marianne Lie i Norges Rederiforbund i en kommentar.

– Det er nå viktig at Stortinget tar utgangspunkt i behovet for en harmonisering med systemene i EU, slik regjeringen påpeker i meldingen. Vi ser fram til en ytterligere konkretisering av innretning og utforming av skattesystemet gjennom den videre behandlingen i Stortinget og i forbindelse med statsbudsjettet til høsten, sier Lie videre.

Rederiforbundet trekker også frem åpning for NIS-registrerte fartøy på norsk sokkel som et positivt moment i meldingen, samt videreføringen av nettolønnsordning.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere